A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Свято з ароматом осінніх квітів

Дата: 07.10.2018 15:10
Кількість переглядів: 1234

Учитель - це не професія, вчитель – це ціле життя, і воно віддане школі й учням.

П'ятого жовтня у міському Центрі культури і дозвілля відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. У затишному залі зібралася вся освітянська родина Тальнівщини.

Аромат осінніх квітів, щирі посмішки та аплодисменти вдячності.

Вчителів та ветеранів педагогічної праці привітали голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська, депутати обласної ради Анатолій Підгорний та Володимир Копійченко, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, міський голова Олексій Юрченко, начальники відділів освіти райдержадміністрації та міської ради Лариса Коваль і Раїса Карман, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки Людмила Нестругіна.

- Як би не змінювалося життя, - звернулася Валентина Любомська, - а воно сьогодні непросте, в умовах реформ, економічних труднощів, саме вчитель стоїть на сторожі дитячих душ. Завдяки власному ентузіазму і поклику вчительського серця – ви творите дива. Видатний педагог, заслужений вчитель Василь Сухомлинський казав: „Учитель творить Людину“. Ви, шановні педагоги, творите майбутнє нашої Тальнівщини і України. І сьогодні, звертаючись до вас, я дуже рада, що ми зібралися всі разом, єдиною освітянською родиною Тальнівщини. Це дуже важливо - об'єднувати зусилля, ділитися досвідом, підтримувати у скруті, розділяти приємні хвилини відпочинку.

-  Учителі, як ніхто, відчувають найменші порухи у суспільстві, бо вони завжди у вирі змін і нових сподівань, - відзначив Володимир Гречка.- Ви не лише даєте дітям знання, ви навчаєте їх любити світ і життя, любити Батьківщину і поважати свій рід.

Тож не дивно, що ви долучаєтеся до суспільно важливих подій. Разом з дітьми ви берете активну участь у громадському житті району, у патріотичних акціях, є учасниками волонтерського руху. Підтримка освітянами Тальнівщини Революції Гідності, допомоги бійцям на Сході – це взагалі окрема сторінка вашого життя, варта особливої поваги і вдячності. Власним прикладом ви навчаєте дітей гордо називати себе українцями, відстоювати свою позицію, почуватися господарями на рідній землі.

Керівники району та громади вручили відзнаки Міністерства освіти і науки України, Черкаської обласної ради, Черкаської обласної державної адміністрації, Профспілки працівників освіти та науки України, Тальнівської районної ради, Тальнівської районної державної адміністрації та виконавчого комітету Тальнівської міської ради.

Грамотами Міністерства освіти та науки України було нагороджено вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури Тальнівського економіко-математичного ліцею Людмилу Юлдашев; Подяку Міністерства освіти та науки України оголошено директору Тальнівської ЗОШ I-III ст. №2 Тарасу Солошенку.

З нагоди свята керівникам навчальних закладів, а також закладів дошкільної та позашкільної освіти були вручені подарунки, зокрема оргтехніка, без якої неможливо уявити сучасну школу.

Лірична музика перепліталася зі ширими словами побажань. Гарний настрій з приємними хвилинами відпочинку.

Концертну програму підготували працівники, творчі колективи та вихованці міського Центру культури та дозвілля, дитячої музичної школи і районного Будинку культури. Гостей зустрічав народний аматорський духовий оркестр «Сурми Тальнівщини». Ведучими свята були директор Тальнівської школи №2 Тарас Солошенко та заступник директора Тальнівського НВК Людмила Васільєва.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування