A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Більш ніж півмільйона заборгованої зарплати стягнуто ДВС області у вересні

Дата: 04.10.2018 15:03
Кількість переглядів: 435

Ще 568 тис грн заборгованої зарплати вдалося стягти державним виконавцям з підприємств-боржників Черкаської області у вересні. 140 тис грн стягнуто з ПАТ «АЗОТ», 428 тисяч – з ДП «Корсунь-Шевченківський гранкар’єр «Сівач».

Нагадаємо, що з 2 квітня цього року в Україні стартувала кампанія Мін’юсту з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати.

– Всього з початку року в області стягнуто 6,1 млн грн заборгованості із зарплати. На сьогодні борги перед своїми працівниками мають 27 підприємств області на суму 2,8 мільйони гривень, – зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк.

Найбільшим боржником в області з виплати зарплат є Черкаський «Азот». На користь його колишніх працівників вже стягнуто 4,7 млн грн заборгованості.

Загалом у 2018 році на виконанні у відділах Державної виконавчої служби Черкаської області перебувало 296 виконавчих проваджень про стягнення заборгованості із заробітної плати та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами, на загальну суму 10,6 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування