A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Виховання патріотичних почуттів у молоді

Дата: 18.09.2018 14:59
Кількість переглядів: 469

Виховання патріотичних почуттів у молоді в розрізі подій сьогодення набуває дедалі більшої актуальності. Важливо у стінах школи сформувати готовність до виконання конституційного обов’язку та удосконалення життєво необхідних умінь та навичок кожної молодої людини.

З цією метою 18 вересня, на території лісопарку, за підтримки ГО військово-патріотичного клубу "Гайдамаки" відбулося районне методичне об'єднання з військової підготовки учителів фізичної культури.

На заході були присутні голова райдержадміністрації Василь Клименко, голова районної ради Валентина Любомська, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка та завідувач сектору з питань молоді і спорту Олександр Щербаков.

Керівництво району наголосили, що головним результатом виховних зусиль має стати готовність молодої людини до військово-патріотичної діяльності.

На завершення вчителі, учасники заходу, обмінялися враженнями, обговорили проблеми та досягнення організації заходів з військово-патріотичного виховання та цивільного захисту у своїх навчальних закладах району.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування