A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

ФК "Граніт"

Дата: 10.05.2018 14:55
Кількість переглядів: 596

Тальнівська районна збірна ветеранів та учасників АТО ФК «Граніт» продовжила боротьбу за «КУБОК ГЕРОЇВ АТО»

З ініціативи Всеукраїнського об'єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" у 2015 році створено ефективну всеукраїнську програму психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників антитерористичної операції – регулярний Чемпіонат «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО». На сьогодні понад дві тисячі учасників бойових дій у 42 містах України проходять реабілітацію та адаптацію через футбол. Серед цих учасників і військовослужбовці – тальнівчани.

9 травня Тальнівська районна збірна ветеранів та учасників АТО ФК «Граніт»  вдруге відвідали місто Вінницю, щоби продовжити участь у першому колі всеукраїнського регулярного турніру з футболу. У складі нашої команди, що представляла Черкаську область були військовослужбовці з таких районів:

Тальнівський район –Петро Качур, Петро Каплюченко, Андрій Смаковий, Андрій Мельник, Сергій Усатенко, Сергій Хмельницький, В'ячеслав Руденков, В'ячеслав Олійник, Анатолій Рябокінь

Лисянський район – Ігор Магура;

Звенигородський район – Ігор Шевченко, Іван Олійник, 

Маньківський район – Михайло Бондар.

Особисто їх підтримали керівники Тальнівського району.

Турніри відбувалися за сприяння, фінансової пітримки Тальнівської районної ради та депутатів обласної ради Анатолія Підгорного і Анатолія Скіченка. Організаторами виступили ГО "Об'єднання бойових побратимів та волонтерів" в особі Тетяни Буги.

З рахунком 2:0 перемогла команда супротивника учасників АТО військової частини 3008 Національної гвардії України «Поділля».

Василь Клименко і Валентина Любомська подякували дирекції спортклубу та командиру військової частини за гру та теплий прийом.

Натомість полковник Мамченко вручив Грамоти за активну участь у патріотичному вихованні молоді голові райдержадміністрації Василю Клименку, голові районної ради Валентині Любомській, депутатам обласної ради Володимиру Копійченку, Анатолію Скіченку та Анатолію Підгорному.

Наступний футбольний матч відбудеться 13 травня на території міста Тальне між командами ФК "Граніт" Тальнівського району та ФК "Ягуар" м.Калинівка Вінницької області. Запрошуємо всіх тальнівчан-вболівальників до лісопарку підтримати нашу команду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування