A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ремонт доріг

Дата: 13.07.2018 14:52
Кількість переглядів: 478

Підприємством „Райавтодор“ розпочато ремонтні роботи на ділянці дороги О 241406 Н-16 - Онопріївка за кошти Державного дорожнього фонду, розпорядником яких є ДП „Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаської області“. Загальна сума ремонту відповідної дороги – 210 тис. грн. Станом на 16.07.2018 освоєно 40 тис. грн.

Також Онопріївською сільською радою надано субвенцію Тальнівській районній раді для поточного дрібного ремонту відповідної дороги на суму 140 тис. грн., з яких 1680,0 грн. використано на технічний нагляд за проведеними роботами. Станом на 16.07.2018 р. роботи проведено.

На місце ремонтних робіт виїхав перший заступник голови райдержадміністрації  Володимир Гречка.

Володимир Васильович подякував дорожникам за ямковий ремонт та відзначив, що роботи потрібно виконати якісно. Крім того, наголосив, що великою проблемою тальнівських доріг є постійний рух великогабаритного транспорту. Аби не допустити паралізування Черкащини, органи місцевого самоврядування, спільно з виконавчою владою, виконують заходи з організації ремонту автомобільних доріг (ліквідація пучин та ямковості) на території району.

 

 

Тож районна державна адміністрація працює над вирішенням даної проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування