A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар з міським та сільськими головами Тальнівського  району

Дата: 08.02.2019 14:50
Кількість переглядів: 375

   Восьмого лютого у залі засідань районної ради відбувся семінар з міським та сільськими головами Тальнівського району. Семінар провели голова районної ради Валентина Любомська та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка.

 Було обговорено ряд важливих питань та напрацьовано шляхи і механізми їх вирішення.

  Про заходи щодо наповнення місцевих бюджетів та  виконання органами місцевого самоврядування вимог Закону України від 23.11.2018 року № 2628/ УШ « Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших  законодавчих актів України щодо покращення адміністрування  та перегляду ставок окремих податків і зборів» в частині внесення змін до своїх  рішень та  перегляду ставок окремих   місцевих податків та зборів інформували начальник Звенигородського управління ГУ ДФС у Черкаській області Ірина Бистрова та начальник Тальнівського відділу Звенигородської ОДПІ Олександр Маринченко.

   Про реалізацію розширених можливостей органів місцевого самоврядування, наданих Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» для  наповнення місцевих  бюджетів надали роз'яснення  начальник  відділу врегулювання  відносин власності, координації  землеустрою та фінансового забезпечення  Управління  агропромислового   та економічного розвитку райдержадміністрації Леся Пересунько та начальник  відділу економіки та інвестицій управління  агропромислового та економічного розвитку  райдержадміністрації Світлана Ковалишина.

     Про дотримання органами місцевого самоврядування  вимог законодавства щодо розгляду отриманих клопотань, заяв та документів інформували керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук та радник голови ради з питань юридичного забезпечення діяльності районної ради Лариса Белявська.

Під час роботи семінару були визначені пріоритетні напрямки та першочерговість реалізації завдань щодо наповнення місцевих бюджетів та інших напрямків життєдіяльності району.

   Підбиваючи підсумки, керівники району наголосили на важливості рішень, які мають ухвалити органи місцевого самоврядування за наслідками сьогоднішнього семінару, з  урахуванням змін у законодавстві  та в інтересах своїх громад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування