A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Професія – дарувати милосердя

Дата: 02.11.2018 14:46
Кількість переглядів: 710

Фото без описуЇм властиві добро і милосердя, чуйність і щедрість душі, які винагороджуються вдячністю і людською повагою. Мова йде про працівників соціальної сфери. У першу неділю листопада вони відзначають професійне свято.

Тож з цієї нагоди напередодні у залі Тальнівської районної ради відбулися урочисті збори.

Соціальних працівників, ветеранів галузі привітали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак і керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук. Від імені керівників району вони висловили присутнім вдячність за нелегку працю, за терпіння, людяність, душевну щедрість, побажали міцного здоров'я, вдячності від тих, кому несуть турботу своїх сердець.

Тетяна Півторак та Віталій Карпук виконали приємну місію нагородження:

Оголошено Подяку Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України за вагомий внесок у формування і реалізацію державної соціальної та гуманітарної політики начальнику управління соціального захисту населення Тальнівської райдержадміністрації Тетяні Маринченко.

Нагороджено спільною грамотою Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації та Черкаської профспілки працівників соціальної сфери завідувача сектору з питань виплат відділу соцдопомог управління соціального захисту населення Наталію Жих.

Також кращих працівників нагороджено Почесними грамотами та оголошено Подяки Тальнівської райдержадміністрації та районної ради.

Привітав працівників соціальної сфери та відзначив кращих і міський голова Олексій Юрченко.

Найкращі побажання висловили колегам начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко та директор Терцентру соціального обслуговування Сергій Шпичак.

Пісенними дарунками привітали учасників урочистостей працівники районного Будинку культури.

Квітами вдячності обдарували колеги своїх старших наставників, ветеранів соціальної сфери.

Зала наповнилася теплими словами, квітами, посмішками. Бо й саме це свято покликане будити у людських серцях вдячність за тепло і турботу.

Низький уклін за працю, щирі побажання з нагоди свята!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування