A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання для секретарів сільських рад

Дата: 02.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 465

Другого листопада у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів сільських рад. Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

Про хід осінньо-призовної кампанії у 2018 році поінформував присутніх заступник військового комісара Сергій Грицай. У доповнення головний спеціаліст із запобігання і протидії корупції та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько звернув увагу, що, з метою популяризації військової служби, сільським радам варто розробити і прийняти і на 2019 рік Програму щодо матеріального заохочення військовослужбовців-контрактників.

Щодо дотримання вимог чинного законодавства України при наданні субвенції районному бюджету проконсультувала юрист районної ради Лариса Белявська. Відзначила, що за результатами спільної наради під головуванням голови районної ради та за участю заступника голови райдержадміністрації та керівників структурних підрозділів, розроблено Порядок надання субвенцій, який буде надіслано сільським радам із рекомендаціями до використання у службовій діяльності.

Про виконання рішення консультативно-координаційної ради від 16.10.2018р. «Про правові аспекти використання та передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міст району» проінформував керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

Про спільну роботу Служби у справах дітей та виконкомів сільських рад щодо захисту прав та інтересів дітей проінформував начальник служби у справах дітей Микола Писар. Порекомендував звернути більше уваги на неблагополучні сім'ї у своїх населених пунктах, а також провести у них громадський огляд.

Щодо утримання автомобільних доріг під час осінньо-зимового періоду 2018-2019 років начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Микола Белінський наголосив на необхідності при формуванні бюджету на наступний рік передбачити і створити резервні фонди на випадок надзвичайних ситуацій.

Про стан виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади за ІІІ квартал 2018 року проінформував головний спеціаліст-юрисконсульт  апарату райдержадміністрації Мирослав Бугайцов.

Підсумки семінару-навчання підвели керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

                                                                               

                                             



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування