A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Введені додаткові рахунки з ПДФО, військового збору,  екологічного податку та нові реквізити рахунків для зарахування надходжень для новостворених ОТГ

Дата: 17.01.2019 14:40
Кількість переглядів: 619

Головне управління ДФС у Черкаській області звертає увагу платників регіону на додатково відкриті рахунки за кодами:

11010501 «Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами, які не підлягають обов’язковому декларуванню»;

11011001 «Військовий збір, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування»;

19011000 «Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря двоокису вуглецю стаціонарними джерелами забруднення».

Дата початку здійснення операцій по зарахуванню надходжень на вказані рахунки – 3 січня 2019 року.

Завантажити і використовувати реквізити можна у розділі «Бюджетні рахунки» субсайту офіційного веб-порталу ДФС ck.sfs.gov.ua

Посилання: goo.gl/nzccMT

Також введені в дію реквізити рахунків для зарахування надходжень для окремих ОТГ

У зв'язку із набуттям повноважень місцевими радами об’єднаних територіальних громад, за результатами перших місцевих виборів, що відбулись у 2018 році Державне казначейство України відкрило рахунки для зарахування надходжень для  таких громад. В Черкаській області це:

Хлистунівська сільська (Городищенський район); Вільшанська селищна  (Городищенський район); Великохутірська сільська (Драбівський район); Михайлівська сільська (Драбівський район); Плешканівська сільська (Золотоніський та Драбівський райони);  Водяницька сільська (Звенигородський район); Шевченківська сільська (Звенигородський район); Лебедівська сільська (Кам’янський район); Бобрицька сільська (Канівський район); Литвинецька сільська (Канівський район); Межиріцька сільська (Канівський район); Таганчанська сільська (Канівський район); Канівська міська; Бужанська сільська (Лисянський район); Лисянська селищна; Балаклеївська сільська (Смілянський район); Березняківська сільська (Смілянський район); Тернівська сільська (Смілянський район); Дмитрушківська сільська (Уманський район); Ладижинська сільська (Уманський район); Баландинська сільська (Уманський район); Леськівська сільська (Черкаський район); Русько-Полянська сільська (Черкаський район); Червонослобідська сільська (Черкаський район); Медведівська сільська (Чигиринський район); Чигиринська міська; Сагунівська сільська (Чигиринський та Черкаський райони); Лип’янська сільська (Шполянський район); Шполянська міська.

 Дата введення рахунків в дію — 3 січня 2019 року. Рахунки, що були відкриті для громад, які увійшли до складу перелічених ОТГ, закриті з 2 січня 2019 року. Також за роз'ясненням казначейської служби, від 3 січня введені в дію рахунки за надходженнями для ОТГ лише за кодами класифікації доходів бюджету, що були передбачені в рішеннях про місцеві бюджети на 2018 рік. У подальшому рахунки довідкриваються (перевідкриваються) згідно з рішеннями про місцеві бюджети ОТГ на 2019 рік.

Реквізити рахунків для зарахування інших платежів та по інших, ніж перелічені ОТГ Черкаської області, залишаються незмінними від 2 липня 2018 року.

Взагалі не змінилися на даний час рахунки з ЄСВ!

Закликаємо платників при сплаті податків переконатися, що розрахункові документи на сплату податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів заповнені правильно.

Слід керуватися наказом Міністерства фінансів України від 24.07.2015 №666 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів»: goo.gl/4G25r2 Через некоректне або невірне зазначення платником призначення платежу, можливе виникнення податкового боргу, пені та штрафних санкцій за несплату/несвоєчасну сплату податків, зборів. 

За інформацією Державної казначейської служби України, платники продовжують сплачувати податки і збори за старими або невірними реквізитами. Такі кошти не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам як нез’ясовані надходження. Інформація про рахунки в розрізі областей – розміщена на офіційному порталі ДФС у рубриці «Бюджетні рахунки»: goo.gl/ecvkKq та на веб-сторінках органів Державної казначейської служби України.

 

Начальник Звенигородського управління, уповноважена особа І. Бистрова                                                                                                                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування