A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання із секретарями сільських рад

Дата: 05.06.2018 14:37
Кількість переглядів: 562

Фото без опису5 червня у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів сільських рад. Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

На семінар запрошувалися також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та посадові особи міської ради. Останні на запрошення не відгукнулися.

Про порядок бронювання військовозобов'язаних громадян - працівників  органів місцевого самоврядування інформував головний спеціаліст із запобігання і протидії корупції та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько.

Зі змінами в порядку призначення субсидій ознайомила присутніх начальник Управління соцзахисту населення Тальнівської РДА Тетяна Маринченко.

Про правильність заповнення актових записів інформувала провідний спеціаліст відділу ДРАЦС РС у Тальнівському районі Наталія Міюсова.

Про реєстрацію речових прав на нерухоме житло проінформував державний реєстратор райдержадміністрації Мирослав Саламаха.

Звернув увагу присутніх на питання захисту прав осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування начальник Служби у справах дітей Микола Писар.

Питання про стан виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади за І квартал 2018 року висвітлив головний спеціаліст-юрисконсульт апарату райдержадміністрації Мирослав Бугайцов.

Також для секретарів сільських рад було проведено тест на знання ЗУ „Про місцеве самоврядування“.

Підсумки семінару-навчання підвели керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування