A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Виконання будівельних робіт має бути якісним, – Тарас Висоцький підрядникам про зведення амбулаторій

Дата: 11.06.2019 14:33
Кількість переглядів: 330

Фото без описуВиконання будівельних робіт має бути якісним, – Тарас Висоцький підрядникам про зведення амбулаторій

Уже за півтора місяця перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький наново об’їжджатиме населені пункти області, де будують нині амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Під час огляду він планує перевірити готовність нових медустанов до роботи з пацієнтами. Про це посадовець сказав на засіданні з представниками Замовника, генеральних підрядних організацій, що працюють на об’єктах, а також проектної організації та філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Черкаській області.

– Найближчим часом я особисто перевірю, наскільки готовими будуть до роботи зведені амбулаторії, – наголосив перший заступник. – Адже наше завдання, нагадаю, аби сільські жителі на місцях відчули переваги сучасного медичного обслуговування. Наразі ж будівництво амбулаторій триває. І важливо, щоб виконання робіт було якісним. У перспективі матимемо 9 амбулаторій групової практики та 12 – монопрактики.

Нагадаємо, держава фінансує 90% вартості будівництва, на місцях мають забезпечити десятивідсоткове співфінансування. Так, завдяки субвенції з державного місцевим бюджетам на будівництво амбулаторій Черкащини передбачили 136,5 млн грн, на купівлю службових авто для медиків – 11,5 млн грн. Окрім того, на дооснащення амбулаторій передбачили також 1,7 млн грн на обладнання для надання медичних послуг із застосуванням телемедицини (17 комплектів для 12 амбулаторій). Ще 6 млн грн виділили на 12 авто.

Під час засідання в ОДА представники генеральних підрядних організацій обговорили механізми реалізації проектів, повідомили про заплановані терміни завершення робіт на об’єктах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування