A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівщина вітає гостей!

Дата: 27.04.2018 13:46
Кількість переглядів: 576

Фото без описуВітає у день свого поважного ювілею. Нашому району – 95. Це ювілей, що єднає покоління тальнівців. Це ювілей, що кличе до отчого порогу усіх, хто пов'язую свою долю із Тальнівським районом. А наша земля – славна, багата, щедра - дала Україні багато талановитих, працьовитих, унікальних людей у різних сферах життя: чи то наука, чи виробництво, освіта, медицина, культура, мистецтво, література тощо. Всіх не перелічити, але часточка кожного – це як міцна цеглинка спільного дому, що має назву – рідний край.

Сьогодні у місті з нагоди відзначення 95-річчя району розпочалися різноманітні урочисті та святкові заходи. Програма святкувань насичена та цікава. Тут кожен житель нашого краю та всі гості знайдуть щось для себе, що зачепить душу, навіє спогади, подарує відпочинок та гарний настрій.

З 11 години у залі засідань Тальнівської районної ради розпочався шаховий турнір. Тут уже змагаються найзатятіші інтелектуали.

А тим часом у Тальнівському музеї історії вже діє виставка, присвячена ювілею району. Бажаючі можуть послухати захопливі і невідомі досі історії від екскурсоводів про наш край.

Грандіозною та мега-яскравою сторінкою святкування  став флешмоб „Єднаймося, Україно!“ на площі біля храму святих апостолів Петра і Павла. Розмаїття вишиванок вражає. Та найбільше – особливі іскорки, якими горять очі учасників.

Опісля символічного пуску у небо повітряних кульок – як надії на світле, мирне майбуття, учасники флешмобу святковою ходою ідуть до площі Відродження.

Аж очі вбирає неймовірна краса виробів, представлених знатними сільськими майстрами на виставці у фойє районного Будинку культури. Тут вам і вишиванки, і глиняний посуд, сувеніри із соломи, дерева, паперу, запашні короваї, калачі та ще багато всілякого добра. Все це підготували громади сіл району.

Огляд виставки супроводжує чудова музика. Вітає тальнівців та гостей зі святом народний духовий оркестр „Сурми Тальнівщини“.

Пречудова атмосфера, гарний настрій та особливі відчуття родинності витають над нашим краєм.

Благословенна будь, Тальнівська земле!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування