A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Реалізація соціальних проектів

Дата: 01.10.2018 13:01
Кількість переглядів: 1224

Фото без опису28 вересня на Тальнівщину завітали поважні гості.

Представники координаційного  Офісу в Україні Турецького агентства зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Республіки Туреччина, зокрема координатор Програми „Тіка“ в Україні Болата Хаджи Байрама  спільно із заступником департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації  прибули на відкриття харчоблоку стаціонарного відділення Терцентру  соціального обслуговування.

Зустріли гостей голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та начальник управління соцзахисту населення Тетяна Маринченко.

Болата Хаджи Байрама  відзначив, що Турецьке агентство через координаційні офіси  надає матеріальну  допомогу на розвиток соціальних проектів у багатьох країнах світу, зокрема і в Україні.

- Я радий знаходитися на Черкащині, яка мені дуже подобається гарною природою, щирими людьми. Тут ми вже реалізували десять різних соціальних проектів. Один з них у Тальному. Мені приємно знову бути у вашому місті. Покращення матеріальної бази закладу, який надає опікується одинокими непрацездатними людьми – це важлива і корисна справа.

Голова райдержадміністрації Василь Клименко подякував представникам Турецького агентства та гостям із області за співпрацю та підтримку:

- Щиро дякуємо за допомогу у реалізації такого важливого для населення Тальнівщини проекту. Ремонт харчоблоку здійснено з дотриманням європейських стандартів, що значно покращило умови приготування та збереження продуктів. Допомагати незахищеним соціальним верствам населення – це важлива місія, на яку особливу увагу звертає і районна влада. Ми готові до подальшої співпраці, підтримки дружніх стосунків з іноземними кампаніями.

Василь Клименко вручив гостям з Туреччини сувеніри на згадку про Тальнівщину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування