A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«Моя професія – моє майбутнє»

Дата: 27.12.2018 12:48
Кількість переглядів: 380

      Фото без опису 18 грудня 2018 року в приміщенні Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, напередодні Дня Святого Миколая, свята радості та щедрих подарунків, відбувся профінформаційний захід, з метою нагородження переможців та учасників районного конкурсу відеороликів серед дітей старшого та шкільного віку «Світ професій: дитячими очима».

        На заході були присутні учасники конкурсу – учні Тальнівської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, Тальнівського НВК загальноосвітньої школи №1 – гімназії, Майданецької ЗОШ, санаторної школи  - інтернат м. Тального та Тальнівського економіко – математичного ліцею.

        Конкурс проводився з метою розвитку творчих здібностей дітей та розширення уяви підростаючого покоління про світ професій, їх актуальність на ринку праці. Протягом двох місяців учні старших класів району втілювали свою майбутню професію у своїх відео-презентаціях.

        Директор Тальнівської районної філії Черкаського ОЦЗ Світлана Савченко висловила щиру подяку переможцям та учасникам за активну участь у конкурсі, креативність та творчий підхід до створення презентаційних робіт. Також урочисто привітала учасників заходу з наступаючим святом побажала успіхів у навчанні, радості, посмішок, позитиву та творчої енергії. Від імені Черкаської служби зайнятості та керівника с/г підприємства «БМ Благодатне», Бевзенка Миколи Прокоповича, який надав фінансову допомогу, діток нагородили пам’ятними подарунками.

         Крім того, після нагородження фахівці з профорієнтації ознайомили дітей з умовами тестування в онлайн - платформі «Моя професія» та були зареєстровані для проходження тестування. Також отримали рекомендації щодо вибору професії та здобуття освіти, практичні поради, які допоможуть їм у досягненні мети.

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості

 

                .  

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування