A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Району необхідно пожвавити підготовчу роботу до опалювального сезону

Дата: 27.07.2018 12:46
Кількість переглядів: 434

Фото без описуНа цьому під час засідання районного оперативного штабу наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка. Він додав, що нині рівень підготовки району до нового опалювального сезону 2018-2019 в цілому не відповідає встановленим нормам.

Відповідно до затвердженого розпорядження про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, в районі до початку осені затверджено План заходів щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, згідно якого і мають розпочатися та завершитися необхідні ремонтні та підготовчі роботи на всіх об’єктах життєзабезпечення району. Все для того, аби район без проблем розпочав новий опалювальний сезон.

Фото без опису– Ми маємо забезпечити поступову підготовку району до опалювального сезону. Тож уже зараз є необхідність підтягнути всі показники, зокрема з оновлення котелень, підготовки теплових пунктів, водопровідних та каналізаційних мереж, ремонту покрівель та інше. Також це стосується і об'єктів Тальнівської ОТГ.

Станом на 26 липня по району найбільшою проблемою  при підготовці до опалювального сезону є: не відремонтовані місця загального користування закладів освіти через затримку у фінансуванні щодо придбання будівельних матеріалів. Відсутнє фінансування закупівлі енергоносіїв, а саме: природний газ, електроенергія, теплова енергія, паливно-мастильні матеріали. 8 об’єктів газопостачання не облаштовано модемним зв’язком. У зв’язку з цим оператор ГРМ ( ПАТ «Черкасигаз ) не буде відновлювати газопостачання на початку опалювального сезону. Загальна вартість робіт по встановленню модемних зв’язків (отримання технічних умов, зміни в проектно - кошторисній документації, погодження змін у ПКД, монтажні роботи, прийняття вузла обліку в експлуатацію) складає 194,0 тис. грн., які також відсутні у кошторисі відділу освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування