A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Запрошення до щастя

Дата: 07.03.2018 12:39
Кількість переглядів: 536

Фото без опису«Жінка – це запрошення до щастя» - під такою ліричною назвою пройшов святковий концерт у районному Будинку культури. Напередодні 8 Березня  тальнівчани вітали зі святом чарівне жіноцтво рідного краю.

Концертна програма була насиченою і цікавою, емоційною, часом веселою і жартівливою, іноді сумовито-ліричною, сповненою надій і весняного настрою.

На заході були присутні керівництво району та громади.

- Мені дуже приємно вітати сьогодні все жіноцтво Тальнівщини зі святом. Бо ви всі – мами, бабусі, дружини, сестрички, донечки - уособлюєте весняну ніжність, народження нового життя, родинне тепло і вселенську любов, - сказав у вітальному слові голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко. 

Ви наповнюєте життя рідного краю особливим змістом, даєте надію на завтрашній день. Ця надія живе і в буденних справах, і в умінні дарувати святковий настрій, у далекоглядності, в активній громадській та соціальній позиції.

Доземний уклін усім матерям Тальнівщини!  Ви виховуєте справжніх українців, які люблять свій край. Ви благословляєте синів, мужніх воїнів на захист Батьківщини.

Доземний уклін усім жінкам, які стали опорою наших військових на Сході країни!

Не передати словами безмежну вдячність найсміливішим тальнівчанкам, які самі стали поруч з чоловіками захищати рідну землю!

Серед жінок району багато волонтерів, що свідчить про їхній патріотизм і благородство.

Висловлюю усім вам глибоку повагу! Ваша самовіддана любов до рідного краю надає всім нам віру у мирне і гідне майбутнє.

Ми цього варті! Наше прагнення до волі, до благополуччя на рідній землі відстоювалося віками.

9 березня наш район відзначатиме ще одну пам’ятну дату – День визволення Тальнівщини від нацизму в ході Другої світової війни. Мужність та нескореність духу ветеранів та учасників Другої світової війни, партизанів, усіх, хто наближав перемогу самовідданою працею в тилу, є вагомим прикладомдлянинішнього покоління військовослужбовців, які зараз стоять на сторожі цілісності і незалежності нашої держави.

Незалежності, яку оспівував наш земляк, великий геній, – Тарас Григорович Шевченко. На початку весни вся свідома українська спільнота відзначає Шевченківські березини. До вшанування Великого Кобзаря приєднується і Тальнівщина. Пам’ятаючи заповіді великого патріота, ми віримо у силу нашого слова, нашої мужності, нашої спільної любові в ім’я Батьківщини. 

І на це нас, чоловіків, надихають наші дорогі жінки.

Тож у цей весняний день бажаю вам, наші берегині, Божого благословення, міцного здоров’я, родинного затишку і благополуччя під щасливим мирним небом України!

Линула музика, звучали величальні слова, кружляли у танці артисти…

Все це присвячувалося жінці – ніжній, сильній, люблячій, працьовитій, красивій, добрій, талановитій, турботливій.

Свято наповнило серця приємними спогадами, ліричним настроєм, гарними сподіваннями. А найбільш трепетним моментом було дарування дітками квітів – найдорожчим, найріднішім, найніжнішим – матусям.

Цього ж дня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко запросив на зустріч матерів загиблих воїнів. Спільно із головою районної ради Валентиною Любомською вони обговорили найважливіші проблеми, що турбують жінок. Також було відзначено, що в районі проводиться робота по збору матеріалів до Книги Пам’яті про Героїв Тальнівщини. Запропоновано матерям створити свою громадську організацію задля взаємної підтримки та допомоги. Василь Клименко та Валентина Любомська подякували жінкам за синів – Героїв, квітами привітали зі святом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування