A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Нарада з питань мобілізаційної роботи у районі

Дата: 03.03.2018 12:37
Кількість переглядів: 656

Третього березня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів робочу нараду з питань мобілізаційної роботи  в районі. Засідання відбулося за участю заступника Тетяни Півторак,  голови районної ради Валентини Любомської, керівників структурних підрозділів, головного спеціаліста із запобігання і протидії корупції  та мобілізаційної роботи апарату Андрія Цибулька та представників Тальнівського райвійськкомату Петра Закревського і Сергія Грицая.

Головний спеціаліст із запобігання і протидії корупції  та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрій Цибулько проінформував, що у районі прийнята «Програма проведення мобілізаційної підтримки та оборонної роботи у Тальнівському районі на 2018-2020 роки», якою передбачено виплату одноразової допомоги жителям району, які підписали контракт із Збройними Силами України на проходження військової служби у зоні АТО. Відтак сільським радам рекомендовано на її основі затвердити відповідні місцеві програми для заохочення своїх жителів, які підуть на контрактну службу.

Військкомат на початку січня звернувся з ініціативним листом до Тальнівської об’єднаної громади щодо прийняття подібної програми, відповідно до якої мешканці громади, які підпишуть контракт із ЗСУ, також матимуть змогу одержати матеріальну допомогу.

На нараді були обговорені важливі моменти співпраці із забезпечення виконання поставлених завдань з питань мобілізаційної роботи та призову. За наслідками наради Василь Клименко дав ряд доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування