A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Перевірка готовності мобільної групи реагування

Дата: 23.11.2018 12:34
Кількість переглядів: 520

22 листопада у районі працювала комісія з метою перевірки стану готовності мобільної групи реагування Тальнівського району.

Перевірка проходила на базі філії „Тальнівський райавтодор“ за сприяння Тальнівської райдержадміністрації.

Комісією у складі:

Кравцова Руслана Васильовича - провідного фахівця відділу організаційних заходів цивільного захисту Управління ДСНС України в Черкаській області,

Шевчука Миколи Петровича - заступника начальника обласного управління цивільного захисту Черкаської облдержадміністрації,

Гречки Володимира Васильовича - першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації, заступника голови районної комісії з питань ТЕБ та НС Тальнівської райдержадміністрації,

Копернака Сергія Олексійовича - завідувача сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи Тальнівської райдержадміністрації 

здійснено перевірку та готовність мобільної групи реагування, створення та накопичення матеріальних резервів усіх рівнів.

Було проведено практичний огляд сил та засобів мобільної групи реагування в присутності голів місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (далі – ТЕБ та НС), керівників підприємств, установ, організацій, від яких залучається техніка.

Особлива увага приділялася питанням створення місць зберігання (накопичення) матеріально-технічного резерву (паливно-мастильних, протиожеледних, посипкових матеріалів), а також наявності укладених договорів, довідок з фінансового органу про забезпечення  коштів резервного фонду на використання даних заходів.

Також було здійснено перевірку готовності приміщень для облаштування стаціонарних пунктів обігріву.

Перевірено наявність резервного електроживлення центральної районної лікарні, зокрема наявність запасу паливно-мастильних матеріалів та справність приладів автоматичного включення-виключення резервного джерела живлення.

Згідно висновку комісії: мобільна група готова до дій в умовах виникнення та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування