A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?”

Дата: 22.10.2018 12:31
Кількість переглядів: 507

31 жовтня – 1 листопада 2018 року у Черкасах відбуватиметься дводенний захід у форматі “відкритого простору” під назвою “Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?”

Учасники заходу – представники громадських організацій, ініціативних груп та громадські активісти, які діють на місцевому рівні у локальних громадах Черкаської області та працюють, зокрема, у сфері екології, місцевого розвитку, урбаністики, роботи з дітьми і молоддю, соціальних ініціатив, захисту тварин, культурні товариства та організації національних меншин тощо.

Захід відбудеться у рамках проекту “Ефективна регіональна модель взаємодії НГО”, який втілює Спілка “Громадські ініціативи України” за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED). Захід проводиться за сприяння громадської організації "Академія стратегічних досліджень" (місто Черкаси) та установи "Черкаська агенція регіонального розвитку".

Місце проведення – м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, Центр розвитку особистості "Evolution" (вхід із вулиці Благовісної, 4 поверх). Початок заходу 31 жовтня о 10.30.

Заявки на участь приймаються до 25 жовтня – для цього необхідно заповнити онлайн-анкету за посиланням https://goo.gl/forms/yntCNuHnrMxn0LLl1

Організатори забезпечують учасників відкритого простору харчуванням упродовж заходу, а також здійснюють повернення коштів за квитки та при потребі забезпечують проживання для учасників заходу з інших населених пунктів області.

Захід відкритий для представників ЗМІ та громадських активістів.

Детальніше про подію – за посиланням https://www.facebook.com/events/1096212243886574/.

Анкета https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfioZcJHOolFITp3k7-HltRqM46VOb5xtaX8CJMHpFfIJ7AaQ/viewform

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування