A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Герої  не вмирають! Василь Ніженський 

Дата: 23.02.2018 12:27
Кількість переглядів: 579

Герої  України не вмирають!           

Вчора 22 лютого, на знак вшанування пам’яті загиблого у зоні АТО захисника України, у Тальянківському агротехнічному коледжі УНУС відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки військовослужбовцю, випускнику коледжу Василю Ніженському.

Народився Василь 24 січня 1988 року в селі Берестівець Уманського району. Служив у 72-окремій механізованій бригаді. Старший сержант. Стрілець-помічник гранатометника. Трагічно загинув 20 квітня 2017 року у м.Авдіївка Донецької області. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та Почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною» (посмертно).

На урочистому мітингу були присутні рідні Василя: мати Ганна Данилівна, батько Петро Сергійович, дружина Дарина Олександрівна, син Артем. А також студенти і викладачі коледжу,  учасники АТО та небайдужі жителі села.

Присутні вшанували пам'ять загиблого Героя виконанням Державного Гімну України і хвилиною мовчання. У своїх виступах світлу пам'ять, душевну красу і військову звитягу відзначили голова райдержадміністрації Василь Клименко від імені Тальнівської райдержадміністрації, районної ради та депутатського корпусу.

На знак вшанування пам'яті борців за свободу тальнівчанами було покладено квіти до меморіальних дошок загиблим. Сину Артемку голова районної ради Валентина Любомська спільно з Василем Клименком вручили подарунок. Матері та дружині загиблого працівники закладу вручили запашний коровай.

Після заходу очільники району відвідали показ художнього фільму «Кіборги». Варто відзначити, що також цього дня демонстрація фільму пройшла і у міському центрі культури і дозвілля «Юність» міста Тальне за сприяння Черкаського обласного Центру допомоги учасникам АТО та Черксиоблкіно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування