A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На колегії РДА розглянуто актуальні питання Тальнівського району

Дата: 20.07.2018 12:25
Кількість переглядів: 531

На колегії РДА розглянуто актуальні питання Тальнівського району

20 липня під керівництвом Василя Клименка відбулася колегія райдержадміністрації, на якій було заслухано ряд актуальних питань. Порядок денний :

На колегії активно виступали запрошені члени колегії голова районної ради Валентина Любомська, міський голова Олексій Юрченко, заступники голови райдержадміністрації Володимир Гречка та Тетяна Півторак, сільські голови, керівники структурних підрозділів РДА та інші посадові особи району.

Порядок денний:

Про стан  реалізації державної політики у сфері культури на території Тальнівського району. Поінформувала Щербатюк Оксана начальник сектору культури райдержадміністрації.

Про стан реалізації Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року. Поінформувала Лариса Безталанна головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації.

         Про стан дотримання в районі чинного законодавства України щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення за підсумками відповідного періоду. Поінформувала Мамалига Ольга начальник відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

         Про стан здійснення органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади. Поінформувала Полійчук Галина  сільський голова села Романівка.

         Про стан виконавської дисципліни щодо реалізації завдань, визначених законодавчими актами, дорученнями Президента України, іншими органами виконавчої влади вищого рівня, розпорядженнями обласної і районної державної адміністрації за відповідний період. Поінформувала Мельник Оксана начальник документообігу і контролю апарату райдержадміністрації.

         Про проект плану засідання колегії Тальнівської райдержадміністрації на ІІІ квартал 2018 року та його виконання за ІІ квартал 2018 року. Поінформувала Соловей Леся керівник апарату райдержадміністрації.

За підсумками колегії райдержадміністрації, відповідальним посадовим особам було поставлено доручення, метою яких є вирішення відзначених питань.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування