A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На старт! До нових перемог!

Дата: 14.09.2018 12:24
Кількість переглядів: 1948

Колектив Тальнівської районної державної адміністрації на чолі із головою Василем Клименком приєдналися до Олімпійського пробігу, який відбувся 14 вересня у рамках „Олімпійського тижня“.

Школярів та спортивну молодь Тальнівщини із задоволенням підтримали державні службовці райдержадміністрації та посадові особи районної ради.

Олімпійський тиждень розпочав свою естафету святом молодості, краси, гармонії тіла й духу та спортивного довголіття – Днем фізичної культури, який ми традиційно відзначаємо у другу неділю вересня.

Пробіг став своєрідним підсумком спортивних досягнень району. Тож урочистості зібрали на центральній площі міста шанувальників спорту та фізичної культури. Їх привітали голова   райдержадміністрації Василь Клименко та керівник виконавчого апарату районної ради Віталій Карпук, активні учасники  спортивно-масових заходів обласного та районного рівнів, неодноразові переможці з ігрових видів спорту. 

- Якщо ви розпочинаєте свій день із ранкової зарядки, якщо ви любите уроки фізичної культури, - звернувся до учнів Василь Клименко, - то це ваше свято. Ви знаєте, що таке здоровий спосіб життя, що таке спортивна витримка і наполегливість! Тренування навчають долати труднощі і йти до перемог. Ці якості, як ніколи, потрібні сьогодні захисникам України, які відстоюють її незалежність. А ви – майбутнє нашої держави, її майбутні захисники.

- Тальнівщина має давню і славну спортивну історію, - підкреслив Віталій Карпук. – Тальнівські спортсмени далеко відомі не тільки за межами району та області, а й на світових аренах. Маємо пишатися цим і надалі підтримувати спортивну галузь.

Цього дня були відзначені кращі тренери та спортсмени району.

За вагомий внесок та високі показники в розвиток спорту в області та районі Грамотами обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту були нагороджені:

Ємельянова Олена – методист Тальнівського районного методичного кабінету за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Тальнівському районі та з нагоди Дня фізичної культури та спорту;

Панько Роман – учень Мошурівської ЗОШ в  2016, 2017, 2018 роках ставав чемпіоном Черкаської області по боксу. У 2017 році переможець Турніру сильніших школярів України з боксу. Чемпіон України по боксу в грудні  2017 року. Чемпіон міжнародного турніру по боксу в республіці Молдова 2018 року;

Поліщук Ярослав – випускник Кривоколінського НВК в  2018 ріці ставав срібним призером Чемпіонату світу з карате Годзю – рю, чемпіон України з змішаних бойових мистецтв ММА, чемпіон області з змішаних єдиноборств ММА, Чемпіон області з карате   Годзю – рю.

Також були нагороджені вчителі фізичного виховання за сумлінну працю, якісну підготовку вихованців до районної та обласної спартакіади школярів, серед шкіл І – ІІ ступенів:

за ІІІ місце - вчитель фізичного виховання Веселокутської ЗОШ Біліченко Руслан;

за ІІ місце - вчитель Зеленьківської ЗОШ Винник Олександр;

за І місце  - вчитель Тальянківської ЗОШ Острань Людмила.

Серед шкіл І – ІІІ ступенів:

за ІІІ місце - вчитель фізичного виховання Вишнопільська ЗОШ Івонік Сергій;

за ІІ місце - вчитель Колодистенського НВК Гайшук Тетяна;

за І місце - вчитель Кобринівського НВК  Бабій Віталій.

За підтримку розвитку спорту в районі спортсмени, їхні тренери, а також керівники району висловлюють вдячність меценатам Сергію Тульчинському, Ігорю Стеценку, Валерію Ковалю, Леоніду Швецю, Василю Лещенку, Миколі Бевзенку, Віктору Маленку, Олексію  Каплюченку, Василю Сідьку, Володимиру Орлову. 

Урочистості завершилися щирими побажаннями спортивних успіхів.

На старт! До нових перемог!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування