A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Чергове засідання тендерного комітету при райдержадміністрації

Дата: 19.11.2018 12:22
Кількість переглядів: 378

Фото без опису19 листопада, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки та за участі керівника апарату райдержадміністрації Лесі Соловей і членів комітету відбулося чергове засідання тендерного комітету при Тальнівській райдержадміністрації.

Сьогодні було розглянуто договір з Філією „Тальнівський райавтодор“ ДП „Черкаський облавтодор“, як підприємства з наявною технікою, що може забезпечити оперативне та безперебійне прибирання снігу на території Тальнівського району.

Пропозицію озвучив Євгеній Піддубний, головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та ЖКГ. Він зазначив, що відповідно до проведеної тендерної процедури по об'єкту „Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них у Черкаській області“, проведеної ДП „Службою місцевих автомобільних доріг у Черкаській області“ переможцем визначено ТОВ „Чисте місто-Черкаси“. Відтак при значних опадах (сніг, ожеледиця) протягом осінньо-зимового періоду 2018-2019 рр. ТОВ „Чисте місто-Черкаси“, враховуючи потужності даного підприємства, може не охопити Тальнівський район.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування