A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На Тальнівщині  розпочато вручення «пакунка малюка»

Дата: 17.09.2018 12:20
Кількість переглядів: 6135

Фото без описуЗа вересень місяць у Тальнівській Центральній районній лікарні народилося 17 дітей. Від сьогодні розпочато видачу для них «пакунків малюка».

Набори батькам вручили заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Півторак, радник голови ради з питань відносин районної ради з підприємствами, установами та організаціями Олександр Дімітров та заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Вікторія Захарчук.

Нагадаємо, Кабінетом Міністрів України від 20 червня 2018 року прийнято постанову № 512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Український Уряд переконаний, що дитина з перших днів життя має отримати усе необхідне, незважаючи на рівень матеріального забезпечення батьків. 

«Пакунок малюка» є безповоротною адресною соціальною допомогою та видаватиметься по одному на кожну дитину, а отримати його зможуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини. Набір складається з 25 речей для новонароджених дітей. Весь комплект упакований в коробку-люльку з міцного картону розміром 43 × 70 × 27 см з додатково укріпленим дном.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування