A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щовівторкова координаційна нарада

Дата: 14.08.2018 12:18
Кількість переглядів: 522

Сьогодні, 14 серпня, на щовівторковій координаційній нараді було розглянуто ряд питань із життя Тальнівського району.

Проводив засідання голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Про готовність навчальних та медичних закладів до опалювального сезону доповіли в.о. головного лікаря Валентина Калініченко, головний лікар Центру ПСМД Анна Данилюк та в.о. начальника відділу освіти Лариса Безталанна.

Оксана Щербатюк, начальник сектору культури райдержадміністрації повідомила присутніх про організацію заходів до Дня державного прапора та Дня незалежності, а також про участь мешканки села Веселий Кут Остроушко Лілії у Всеукраїнському конкурсі фестивалі патріотичної пісні. 

Про підготовку до позачергової сесії районної ради, яка відбудеться 17 серпня та засідання постійних комісій повідомила керівників відділів та установ Валентина Любомська. Зокрема звернула увагу на вчасне подання проектів рішень згідно ЗУ "Про доступ до публічної інформації".

У цілому, доповідачі проінформували керівництво району про поточні плани роботи відділів та підрозділів.

За результатами розгляду цих та інших питань першим застуником голови райдержадміністрації було дано ряд завдань і доручень керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування