A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відзначили рятувальників Тальнівщини

Дата: 15.02.2018 12:16
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

15 лютого перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка і керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук взяли участь в оперативній нараді по підведенню підсумків службової діяльності за минулий рік у Тальнівському районному секторі Державної служби надзвичайних ситуацій. Нарада проходила під головуванням заступника начальника Управління ДСНС України у Черкаській області, полковника служби цивільного захисту В’ячеслава Перевізника.

Пан В’ячеслав позитивно відзначив оперативну готовність підрозділу та результати службової діяльності 13-ої державної пожежно-рятувальної частини. За підсумками роботи він нагородив  Грамотою Управління ДСНС у Черкаській області Наталю Бурковецьку, Подяками – Олександра Рябошапка та Аллу Коренко. А також вручив особовому складу два кубки і Дипломи за зайняті І місце  у VIIIЧемпіонаті ДСНС України у Черкаській області та І місце у спортивно-масовій роботі серед пожежно-рятувальних підрозділів.

Від імені керівництва району, депутатського корпусу та сільських громад Володимир Гречка та Віталій Карпук висловили вдячність рятувальникам за добросовісне виконання службових обов’язків. Грамотою Тальнівської райдержадміністрації  та районої ради вони нагородили начальника караулу 13 ДПРЧ Богдана Байдюка, Подяку вручили командиру відділення Руслану Задорожньому.

Також на зібранні були присутні заступник міського голови Віталій Марченко та начальник сектору житлово-комунального господарства Тальнівської міської ради Анатолій Комар.

Під час наради було відзначено, що за спільного сприяння і підтримки керівництва району, Тальнівської ОТГ, сільських громад, депутатів цих рівнів було виділено кошти на придбання сучасних апаратів дихання і компресора для забезпечення рятувальних робіт в особливо тяжких умовах.

Володимир Гречка вручив сертифікат на це обладнання начальнику підрозділу Олегу Слизькому. І запевнив у подальшій тісній співпраці. Керівництво району буде завжди надавати допомогу підрозділу для забезпечення його життєдіяльності, спрямованої на захист життя і здоров’я населення та попередження надзвичайних ситуацій у районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування