A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щодо запобігання надзвичайним ситуаціям

Дата: 30.01.2018 12:11
Кількість переглядів: 536

30 січня під головуванням першого заступника голови РДА Гречки В.В. проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянуто та затверджено план дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності щодо підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2018 році. Крім того, затверджено склад районного оперативного штабу для забезпечення безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків на території району у 2018 році та положення про нього. Дано ряд доручень щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, усунення причин, що спричиняють їх виникненню та створення умов для успішного подолання наслідків надзвичайних ситуацій.

Другим питанням порядку денного розглянуто лист – попередження Тальнівського РЕМу ПАТ „Черкасиобленерго“ щодо можливого припинення  енергопостачання КП „Водоканал“ внаслідок заборгованості за спожиту електроенергію та вжиття невідкладних заходів із  забезпечення життєдіяльності населення в разі виникнення надзвичайної ситуації внаслідок припинення централізованого водопостачання. В роботі комісії взяли участь в.о.начальника Тальнівського РЕМу Швець І.В., начальник КП „Водоканал“ Сімборський І.М.,  начальник  управління Держпродспоживслужби в Тальнівському районі Галицька Н.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Шпичак Н.В. та інші.  

За інформацією Тальнівського КП „Водоканал“ дана заборгованість  виникла перед РЕМом внаслідок не проведення сторонами взаєморозрахунків за субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці в тарифах послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, які постачалися населенню в сумі – 798 559,82 гривень, що підтверджуються відповідними Договорами.

На сьогодні питання фінансування не вирішено.

 У розгляді питання взяли в.о начальника Тальнівського РЕМу Швець І.В., начальник КП „Водоканал“ Сімборський І.М., начальник  управління Держпродспоживслужби в Тальнівському районі Галицька Н.В., начальник фінансового управління райдержадміністрації Шпичак Н.В. та інші.

Обговоривши дане питання,  комісія вирішила:

Тальнівській районній державній адміністрації звернутися з  клопотанням до Черкаського ПАТ „Черкасиобленерго“ про  розроблення графіків погашення заборгованості перед Тальнівським РЕМом, доТальнівської міської  та районної рад щодо надання фінансової допомоги  КП „Водоканал“ з подальшим розглядом даного питання на засіданнях  бюджетних комісій.

 Відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації спільно з відділом житлово-комунального господарства, благоустрою, охорони навколишнього природного середовища, інфраструктури, комунальної власності і містобудування апарату міської ради, КП  „Водоканал“  узгодити з Тальнівським РЕМ ПАТ „Черкасиобленерго“  порядок взаємодії на випадок відключення електропостачання. Розробити чіткі, поетапні плани реагування  на випадок виникнення надзвичайної ситуації з відключенням   водопостачання та водовідведення міста Тальне.

Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування