A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щовівторкова координаційна нарада

Дата: 17.07.2018 12:04
Кількість переглядів: 544

Фото без описуСьогодні 17 липня,  на щовівторковій координаційній нараді, яка відбулася під керівництвом голови Тальнівської райдержадміністрації Василя Клименка, за участі заступників голови, представників районної ради, керівників структурних підрозділів РДА було розглянуто найбільш актуальні питання із життя району.

Про готовність  навчальних закладів до нового навчального року та освітніх і медичних закладів до опалювального сезону доповіли головний спеціаліст відділу освіти Лариса Безталанна та в.о.головного лікаря Тальнівської ЦРЛ Валентина Калініченко. У цілому процес підготовки  до опалювального сезону йде згідно графіку, але є проблеми у фінансуванні.

Про хід надання соціальних допомог і субсидій населенню району повідомила заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гудзенко.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Віталій Захарчук поінформував про перебіг жнив у районі.

В.о.завідувача сектору культури Вікторія Штангей повідомила присутніх, що зараз продовжується організація та підготовка відзначення пам'ятної дати – річниці бою прикордонників під селом Легедзине. Захід планується провести 5 серпня. У рамках заходу відбудеться перепоховання останків десятьох бійців, а також реконструкція бою. Голова райдержадміністрації Василь Клименко наголосив присутнім, що Тальнівська райдержадміністрація, зокрема і сектор культури, братимуть активну участь в організації заходу обласного масштабу. Необхідно, щоб до цієї події не залишилися байдужими також керівництво села, сільськогосподарські товаровиробники району, громадські організації. Дуже важливо запросити до участі молодь та школярів, адже цей захід має патріотично-виховний характер.

У цілому, доповідачі проінформували керівництво району про поточні плани роботи відділів та підрозділів.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей ознайомила присутніх з планом заходів на  тиждень.

За результатами розгляду цих та інших питань головою райдержадміністрації було дано ряд завдань і доручень керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування