A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

"Живе в душі моїй любов"

Дата: 04.05.2018 11:54
Кількість переглядів: 616

„Передзвони“ перегорнули ювілейну сторінку своєї творчості

Третього травня відбулася творча зустріч з учасниками літературно-музичного об'єднання "Передзвони" з нагоди 10-ої річниці від дня створення та презентації книг "Передзвони-2" і "Живе в душі моїй любов" почесного учасника об'єднання Леоніда Мельника.

Книги були видані за сприяння та фінансової підтримки голови Тальнівської райдержадміністрації Василя Клименка, голови районної ради Валентини Любомської та депутатського корпусу.

Творчість наших земляків – це невичерпне цілюще джерело позитиву, культурних надбань, душевності і любові до рідного краю. Такими почуттями, світлими емоціями була сповнена зустріч митців Тальнівщини.

Із доробком "Передзвонів" можна було ознайомитися і на книжковій виставці, організованій цього ж дня центральною бібліотекою у фойє Будинку культури.

Ведуча вечора Тетяна Мазур повідала гостям про історію створення літературно-музичного об'єднання, про творчий доробок учасників. Привітав із ювілеєм побратимів-митців голова об'єднання Микола Вовк.

А далі сторінка за сторінкою всі гуртом перегортали ювілейну збірочку своєї творчості. Ведуча представляла кожного учасника, знайомила гостей із  особливостями музичної чи літературної майстерності.

Зі сцени звучали і пісні, і поетичні рядки, і дотепні розповіді. Все це було сповнене щирості, теплоти та душевності. Зала нагадувала невеличку творчу майстерню, де кожен знає своє чільне місце. А спільний доробок – це багатогранне сплетіння душ, думок, таланту.

Особливо хвилюючим був виступ Леоніда Мельника, вірші якого давно відомі тальнівським читачам. Багато років самобутній поет творив найніжнішу лірику, де людські почуття тісно переплітаються із порухами неймовірно прекрасної природи нашого краю. Поезії часто друкували місцеві газети. Та Леонід Дмитрович давно мріяв видати власну збірку, яка б відображала повноту усіх почуттів, якими хотів ділитися із читачами.

Творчий вечір став незабутньою подією у житті поета, втіленням його мрії. За це Леонід Мельник щиро подякував усім і прочитав кілька авторських віршів:

Я бачив той наземний рай,

Оспіваний в піснях і думах.

Я теж любив свій рідний край,

Я теж вночі про нього думав…

Із книгою "Живе в душі моїй любов" Леоніда Мельника та збіркою "Передзвони-2" читачі невдовзі зможуть ознайомитися на полицях бібліотек району.

На святковому заході були присутні голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. Вони привітали учасників об'єднання "Передзвони" із гарним творчим ужинком, побажали натхнення та нових злетів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування