A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося позачергове засідання колегії РДА

Дата: 12.07.2018 11:51
Кількість переглядів: 567

12 липня під керівництвом Василя Клименка відбулася позачергова колегія райдержадміністрації, на якій було заслухано єдине питання „Про стан виконання районного  бюджету  за І півріччя 2018 року. Поінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталія Шпичак.   Вона акцентувала, що на сьогодні складне становище залишається  по  фінансуванню галузі  медицини та  освіти  району.  Були обговорені  шляхи  і  методи реформ в  цих  галузях та джерела фінансування.  Є надія,  що міська громада  не стане осторонь проблеми співфінансування закладів  медицини,  так  як жителі  міста, як  і  жителі району там теж отримують послуги.

В різному присутні члени колегії обговорили  ситуацію по загрозі припинення водопостачання населенню міста КП „Водоканал“. Для вирішення цього питання уже сьогодні, було дуже важливо дізнатися позицію міського голови Олексія Юрченка, не лише як посадова особа об’єднаної громади, а й як персонального члена колегії, представника громади. Але він в черговий раз проігнорував запрошення на засідання колегії райдержадміністрації. Тому таке ставлення Олексія Юрченка члени колегії розцінили як небажання  співпрацювати та спільно вирішувати проблеми своєї громади.

За підсумками колегії райдержадміністрації, відповідальним посадовим особам було поставлено доручення, метою яких є вирішення відзначених питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування