A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У вересні - листопаді 2018 року буде проведено чергові призови громадян України на строкову військову службу

Дата: 14.08.2018 11:49
Кількість переглядів: 542

Фото без описуЗ метою забезпечення організованої підготовки та проведення на території Тальнівського  району призову громадян України на строкову військову службу в Збройні Сили України сьогодні, 14 серпня, за участі головного спеціаліста з запобігання і протидії корупції та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Андрія Цибулька відбулася робоча зустріч заступника військового комісара Тальнівського районного військового комісаріату Сергія Грицая з сільськими головами Тальнівського району.

Сергій Володимирович ознайомив присутніх про проведену роботу працівниками районного військового комісаріату щодо звірки списків призовників, які перебувають на військовому обліку та наголосив, що потреба складає 32 особи з Тальнівського району.

Сільським головам вручено списки призовників, які підлягають виклику на медичну та призовну комісію у вересні - листопаді 2018 року.

Крім того Сергієм Грицаєм присутнім надано методичну і практичну допомогу щодо розшуку та оповіщення осіб, які за віком підходять для строкової служби.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування