A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Співбесіди із сільськими головами

Дата: 11.01.2018 11:46
Кількість переглядів: 531

Фото без описуУпродовж двох днів, 10 та 11 січня, головою райдержадміністрації Василем Клименком за участю заступників, керівників структурних підрозділів та голови районної ради Валентини Любомської проводилися співбесіди із сільськими головами. Основне питання обговорення – розподіл вільного залишку та надання субвенції районному бюджету на утримання бюджетних установ, які знаходяться на території даних сільських рад.

Співбесіди проходили в індивідуальному порядку. Головною метою було знайти спільні шляхи вирішення проблем розвитку сіл та забезпечення життєдіяльності їхніх бюджетних установ. Узгоджувалися суми коштів, які сільські ради зможуть виділити при розподілі вільного залишку на утримання сфери соціального обслуговування, ФАПів, шкіл, закладів культури, на випадки надзвичайних ситуацій, під Програму мобілізаційної підготовки та оборонної роботи тощо.

Також обопільно обговорювалися не лише можливості надання субвенцій сільськими радами, а й резервні шляхи залучення коштів до місцевих бюджетів, перспективи створення об’єднаних територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування