A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

У форматі круглого столу: шляхи співпраці і розвитку

Дата: 01.09.2018 11:43
Кількість переглядів: 1478

У першу неділю вересня ми відзначаємо День підприємця. З цієї нагоди голова райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська за участю депутатів обласної ради Володимира Копійченка, Анатолія Підгорного та Анатолія Скіченка провели зустріч із місцевими підприємцями. Відбулася вона у форматі круглого столу на тему „Роль підприємництва у здійсненні економічних реформ та економічного розвитку Тальнівщини".

Василь Клименко привітав гостей та запросив до щирої бесіди, до обговорення насущних проблем та спільного пошуку шляхів їхнього вирішення.

- Відзначення Дня підприємця засвідчує важливу роль підприємництва у здійсненні економічних реформ, - звернувся Василь Петрович. - Підприємці суттєво впливають на соціальну стабільність суспільства: створення нових робочих місць, відрахування до бюджетів. Значущу частку у становлення та економічний розвиток вкладають і підприємці Тальнівщини. Наша зустріч – це один із важливих моментів співпраці, від якої залежить життєдіяльність району.

У ході роботи були і гарячі дискусії, і цінні поради, і спільні рішення. У ході конструктивної роботи було обговорено перспективи інвестиційної діяльності, розвитку нових напрямків господарювання, а також визначено найважливіші моменти співпраці влади з підприємництвом.

Керівники району запевнили у своїй підтримці, наголосивши, що

тільки спільними зусиллями можливо змінювати застарілі підходи і відкривати шляхи до перетворень, нововведень, якісних змін. Тільки в умовах взаєморозуміння та співпраці можливий рух економіки на шляху ефективності, раціоналізації, оновлення.

З нагоди професійного свята Подяками Тальнівської райдержадміністрації та районної ради були нагороджені голова спілки підприємців Олена Бабій та підприємці Сергій Безвітрий, Григорій Склярук, Олег Назаренко.

На завершення Василь Клименко та Валентина Любомська побажали підприємцям Тальнівщини успіхів у бізнесі. Щоб праця у різних галузях знаходила вдячність від людей і слугувала кращим прикладом економічного розвитку нашого району.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування