A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулася позачергова сесія районної ради

Дата: 03.01.2018 11:42
Кількість переглядів: 526

Фото без описуГолова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко та його заступник Тетяна Півторак взяли участь у роботі позачергової двадцять першої сесії Тальнівської районної ради сьомого скликання, яка відбулася 3 січня.

На засідання також були запрошені депутати обласної ради, представники громадських організацій та місцевих засобів масової інформації.

Перш ніж розпочати роботу, голова районної ради Валентина Любомська привітала депутатів з Новим роком, побажала усім плідної співпраці. Голова райдержадміністрації Василь Клименко подякував депутатам та колективу Тальнівської районної ради за розуміння і висловив сподівання  на подальше конструктивне вирішення питань життєдіяльності району.

На розгляд позачергової сесії було винесено питання про затвердження актів приймання передачі та закріплення майна на праві повного господарського відання за КЗ «Тальнівський районний ЦПМСД» Тальнівської районної ради. Передача ФАПів і медичних амбулаторій в оперативне управління Центру первинної медико-санітарної допомоги була необхідна для заключення прямого договору із "Черкасигаз".

Робота сесії була оперативною і конструктивною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування