A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 30.10.2018

Дата: 01.11.2018 11:36
Кількість переглядів: 405

Фото без описуТридцятого жовтня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступників Володимира Гречки, Тетяни Півторак та керівників структурних підрозділів.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль проінформувала про те, що в період осінніх шкільних канікул, які розпочалися 29 жовтня, методисти району беруть участь у різноманітні обласних  заходах. Також  триває підготовка до навчання в НУШ: учителі майбутніх першокласників шкіл Тальнівського району навчаються завчасно. 30 жовтня 2018 року у Тальнівському районному методичному кабінеті розпочалася 3-тя завершальна сесія навчання-тренінгу

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко повідомила, що в управлінні триває масовий прийом заяв від населення на отримання субсидії. На сьогодні уже зареєстровано 4 тисячі таких заяв.

Головний лікар районного Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк відзначила, що Національна служба здоров'я розпочала перевірку результатів проходження другої хвилі підписання декларацій з лікарями. Паралельно з 1 листопада розпочинається третя хвиля. Тому потрібно в цей період максимально активізувати роботу у цьому напрямку.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк відзначила, що у листопаді планується багато різноманітних заходів мистецько-культурного, суспільного та патріотичного спрямування. Масштабністю вирізнятиметься програма до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Відбудеться не лише урочистий концерт, екскурсія у музей історії міста, а й відкриття унікальної меморіальної дошки заслуженому артисту УРСР Петру Весклярову (більше відомому – як дідусь Панас, ведучий телепередачі „Вечірня казка“), який народився у Тальному. 18 листопада відбудуться заходи до Дня працівників сільського господарства. 21 листопада планується мітинг до Дня Гідності і Свободи, 26 листопада – річниця однієї з найстрашніших трагедій людства – Голодомору.

На завершення Василь Петрович, відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування