A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

 Забезпечення протипожежного захисту!

Дата: 23.08.2018 09:33
Кількість переглядів: 430

За інформацією Черкаського обласного центру гідрометеорології на Черкащині та в нашому районі 22-27 серпня переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

З настанням пожежонебезпечного періоду різко зростає ймовірність загорання  сільгоспугідь, лісів та торфовищ.

З метою запобігання виникненню пожеж в екосистемах району протягом пожежонебезпечного періоду, забезпечення протипожежного захисту врожаю, звертаємо увагу міської  та  сільських рад, спільно з керівниками сільськогосподарських підприємств усіх форм власності на необхідність  забезпечення безумовного виконання „Комплексного плану дій місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо протипожежного захисту лісів, торфовищ і сільгоспугідь у весняно-літній період 2018 року“  (Рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС №. 14 від 23.03.2018, лист від 01-29/13 від 28.03.2018).

Основні завдання:

1) Заборонити  в’їзд до лісів транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки в порядку, передбаченому законодавством та закрити непланові дороги через лісові масиви.

 2) Організувати патрулювання пожежонебезпечних ділянок сільгоспугідь із залученням до цієї роботи громадських організацій та населення, забезпечити їх засобами наглядної протипожежної агітації та знаками попереджувального характеру.

Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки  та  надзвичайних ситуацій

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування