A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Низько схиляємо голови перед пам'яттю мужніх захисників Батьківщини…

Дата: 24.01.2019 10:51
Кількість переглядів: 603

24 січня чотири роки тому героїчно загинув наш земляк Олександр Шевцов, захищаючи цілісність і незалежність держави.

Олександр пішов добровольцем у квітні 2014 року на захист Батьківщини. Служив старшим солдатом 15 окремого гірськопіхотного батальйону 128 гірськопіхотної бригади.

Указом Президента України №270/2015 від 15 травня 2015 року «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Олександр Шевцов нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Імям Олександра Шевцова названо одну із вулиць Тального.

Сьогодні ми вшановуємо вишнопільчанина Дмитра Оверченка. Він героїчно загинув 29 січня 2017 року під час бою з російсько-терористичними угрупованнями в промисловій зоні міста Авдіївка.

Саме сьогодні йому виповнилося б лише тридцять років. Та його вже немає з нами, лиш вічна пам'ять про мужнього солдата живе серед земляків.

Дмитра нагороджено Орденом «За мужність» III ступеня  за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі; Почесною відзнакою «За заслуги перед Черкащиною»; пам'ятною медаллю від організації «Спілка матерів миру» (посмертно).

Вшановуючи світлу пам'ять Олександра Шевцова та Дмитра Оверченка представники райдержадміністрації та районної ради спільно із друзями та побратимами солдатів поклали квіти до меморіальних дошок Героям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування