A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Про співробітництво громад району

Дата: 17.10.2018 09:55
Кількість переглядів: 509

Фото без описуЗаступники голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка і Тетяна Півторак, керівник апарату Леся Соловей та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь у засіданні Консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Тальнівської районної ради. Також у роботі засідання взяли участь спеціалісти Тальнівської міської ради, сільські голови, представники громадських організацій.

Консультативно-координаційна рада з питань місцевого самоврядування є дорадчим органом районної ради і проводиться за ініціативи її голови Валентини Любомської. Окремі питання життєдіяльності району, які виносилися на розгляд цього засідання, були підготовлені спеціалістами райдержадміністрації, відповідно до делегованих повноважень.

Про співробітництво громад району з питань спільного фінансування закладів освіти комунальної власності інформувала начальник відділу освіти райдержадміністрації Лариса Коваль.

Про участь органів місцевого самоврядування у реалізації програм у сфері культури інформувала завідувач сектору культури райдержадміністрації Оксана Щербатюк.

Про участь органів місцевого самоврядування у здійсненні заходів щодо наближення медичних послуг до людей інформувала головний лікар Тальнів Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк.

Про правові аспекти використання та передачі майна спільної власності територіальних громад сіл і міста району інформували керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук та юрист Лариса Белявська. Це питання викликало гарячу дискусію, особливо від працівників Тальнівської міської ради щодо розміщення Тальнівської центральної бібліотеки міської ради  у будівлі районного будинку культури Тальнівської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування