A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Нарада 27 03 2018

Дата: 29.03.2018 09:48
Кількість переглядів: 528

Фото без опису27 березня під головуванням голови Тальнівської райдержадміністрації Василя Клименка відбулася щотижнева координаційна нарада за участю заступниківта керівників структурних підрозділів.

Коротко голова повідомив присутніх, що відповідно до доручення голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка 26 березня в місті Умань відбулася розширена нарада щодо створення ангіографічного відділення у північно-західному окрузі Черкаської області. Із державного бюджету було виділено кошти на придбання ангіографа – обладнання, яке дозволяє обстежувати судини та ефективно лікувати серцево-судинні захворювання. Але це лише половина необхідної суми, іншу мають забезпечити на місцях – саме з тих міст і районів, жителі яких будуть лікуватися, у цьому ж списку є і Тальнівський район. На цій розширеній нараді голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко зазначив, що спеціалістами-розробниками вже підготовлена проектно-кошторисна документація для реконструкції поліклінічного відділення центральної районної лікарні з метою створення відділення ангіографії.

Також, Василь Петрович підкреслив, що футбольна команда “Граніт”, ветеранів та учасників бойових дій на Сході України,Черкаської обл.,Тальнівського району, яка була утворена за підтримки Тальнівської районної ради та Тальнівської райдержадміністрації, подала заявку для участі у відкритому чемпіонаті з футболу серед команд Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО”, на “Кубок Героїв АТО” під егідою Федерації футболу учасників АТО і Всеукраїнського об'єднання учасників АТО “Українці -Разомудевізіоні “Центр”, з 15 квітня по 14 жовтня 2018 р.

Володимир Гречка надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів, зокрема особливу увагу звернув управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації на створенні у районі сільськогосподарських кооперативів, на що держава надає фінансову підтримку.

Про роботу комунального закладу «Тальнівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та програму «Доступні ліки»  проінформувала присутніх головний лікар Анна Данилюк.  

Про початок роботи щодо підживлення сільськогосподарських культур та підготовку до весняно-польових робіт на Тальнівщині присутніх поінформувала Леся Руденко.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк поінформувала, що представники Тальнівського району візьмуть участь в обласному етапі  Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута». Ознайомила присутніх, що усі сільські бібліотеки візьмуть участь в онлайн-семінарі. Коротко прозвітувалася про пройдені творчі звіти колективів, які відбулися цими вихідними та запросила усіх на виступи Гордашівського та Мошурівського сільських клубів, які виступлять у суботу в районному будинку культури. На нараді також було узгоджено питання щодо проведення 28 квітня цього року загальнорайонних заходів з нагоди відзначення 95-річчя району. Окрім того Оксана Щербатюк повідомила, що у районі вже скоро відбудеться виставка приурочена 100-річчю проголошення Української Народної Республіки. Інсталяція розповідатиме відвідувачам в простій та цікавій формі про події Української революції 1917 - 1921 рр. Експозиція з 16 банерів діятиме в центрі міста Тальне (РБК).

Про хід проведення в 2018 році сільських спортивних ігор Тальнівщини під девізом «Найспортивніше село», про прийняття Кабміном ряду постанов з метою підвищення якості життя людей з інвалідністю,зокрема, запровадження нової системи забезпечення технічними засобами реабілітації проінформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко.

Белінський Микола, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації повідомив присутніх, що Верховна рада України прийняла закон, яким, нарешті, спростила введення  в експлуатацію об’єктів будівництва незначної складності, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт.

Віталій Карпук, керуючий справами районної ради поінформував про перереєстрацію друкованих засобів масової інформації в порядку, визначеному ЗУ «Про друковані ЗМІ (пресу) в Україні». Відтак газета «Тальнівщина» вже перереєструвалась, а газета «Колос» завершить свою перереєстрацію впродовж цього тижня. Таким чином райдержадміністрація та органи місцевого самоврядування повинні заключити угоди вже з приватними районними ЗМІ для оприлюднення інформації щодо їх діяльності.

Члени наради обговорили  заплановані в  районі заходи на  цей тиждень, визначили виконавців та учасників. Керівник апарату Леся Соловей наголосила на завершенні ел-декларування та на продовженні проведення у селах району зборів-конференцій, сесій та  виконкомів. Голови та керівники установ обов’язково  мають брати участь.

Підсумовуючи, Василь Клименко дав ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування