A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

З урахуванням конструктивних пропозицій. Із засідання колегії райдержадміністрації 16.10 2018

Дата: 17.10.2018 09:42
Кількість переглядів: 479

Фото без опису16 жовтня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів засідання колегії за участю голови районної ради Валентини Любомської, сільських голів, представників громадських організацій.

Про комплексну Програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2017-2018 роки доповідав завідувач сектору з питань цивільного захисту  та оборонної роботи Сергій Копернак.

Підсумовуючи, Володимир Гречка наголосив, що завдяки створенню матеріального резерву у поточному році району вдалося уникнути зупинки роботи стратегічних підприємств: Райавтодору, РЕМу тощо у критичні моменти, а від так запобігти виникненню надзвичайних ситуацій. Тому на це необхідно звернути увагу при плануванні бюджету на наступний рік і обов'язково передбачити матеріальний резерв.

Про надання послуг районної служби зайнятості за 9 місяців 2018 року інформувала в.о. директора Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Чубань. Відзначила, що станом на 1 жовтня на обліку перебуває 295 осіб. З метою зниження безробіття філією проводяться профілактичні заходи, зокрема: навчання за професіями робітничого спрямування та орієнтованого на підприємництво, інформаційно-роз'яснювальна робота, співбесіди та наради із роботодавцями щодо легалізації робочих місць та інші. Окремо звертається увага на розширення видів громадських робіт: надання допомоги сім'ям загиблих та учасників АТО, соціальний супровід осіб з інвалідністю, заходи екологічного захисту ( боротьба з карантинними рослинами) тощо. Оплата праці здійснюватиметься коштом фонду - 50% та 50% із місцевих бюджетів. Тому керівникам органів місцевого самоврядування направлено листи з рекомендаціями щодо організації таких видів громадських робіт та закладення коштів під відповідну програму.

Про стан виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в районі на 2018-2010 роки інформувала заступник начальника управління соціального захисту населення Вікторія Захарчук. Під час обговорення були внесені пропозиції активніше проводити роботу по популяризації Програми та залученню додаткових джерел її фінансування.

Про хід виконання районної цільової Програми „Призовна дільниця 2016 -2018“ інформував перший заступник Володимир Гречка, підкресливши, що органам місцевого самоврядування необхідно посилити роз'яснювальну роботу серед населення щодо призовної кампанії.

Про стан підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років закладів соціальної сфери у Тальнівському районі інформував начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Микола Белінський. Відповідно до розпорядження райдержадміністрації, опалювальний сезон розпочато з 15 жовтня, але з урахуванням середньодобових показників температури.

Було відзначено, що район до початку опалювального сезону готовий – для цього є усі документальні підстави та фінансове забезпечення.

Про стан роботи з персоналом та дотримання Закону України „Про державну службу“ в Тальнівській райдержадміністрації інформувала начальник відділу з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації Надія Кришталь.

При розгляді цих питань були враховані конструктивні пропозиції членів колегії та сільських голів. За підсумками першим заступником райдержадміністрації було дано ряд доручень і завдань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування