A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Творчий вечір Олега Сошинського

Дата: 04.12.2018 09:33
Кількість переглядів: 608

Фото без описуЗ нагоди ювілейного дня народження 90-річчя Олега Івановича Сошинського, 1 грудня  в районному будинку культури відбувся творчий вечір на який чекало багато глядачів. Це був вечір-зустріч із легендою тальнівської культури, заслуженим працівником культури, колишнім начальником відділу культури та керівником народної аматорської кіностудії „Стожари“ та активним учасником художньої самодіяльності.  

ДО привітань цього дня долучилися і районні керівники: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, депутат обласної ради Володимир Копійченко, начальник організаційного відділу виконавчого апарату  районної ради Галина Лементар та інші окремі виконавці і творчі колективи районного і сільських будинків культури.

           Варто зазначити, що зараз Олег Іванович працює над написанням краєзнавчої книги „Дорога до парку“,  деякі розділи з якої вже друкувалися у районній пресі.

Тож бажаємо ювіляру, чудовій людині міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, здійснення задуманого і мирного неба над головою.

 

За матеріалами сайту виконавчого апарату районної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування