A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 02.10.2018

Дата: 03.10.2018 08:48
Кількість переглядів: 411

Фото без описуДругого жовтня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступників Володимира Гречки, Тетяни Півторак та керівників структурних підрозділів.

Насамперед, Василь Петрович поінформував, що районні керівники спільно із міським та сільськими головами взяли участь в обласній нараді, що відбулася вчора у режимі селекторного зв'язку. Було відзначено, що на сьогодні перспективний план формування громад області перебуває на доопрацюванні. Відповідно до нього на території нашого району планується одна Тальнівська громада.

Також Василь Клименко привітав з призначенням на посаду начальника Центру надання адміністративних послуг Оксану Чорну.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко повідомила, що з першого жовтня розпочався масовий прийом документів від населення на отримання субсидій. В управлінні працює п'ять столів прийому документів, тому черг і затримок немає.

Виконуюча обов'язки начальника районної філії обласного Центру зайнятості Наталія Слободян повідомила, що на сьогодні на обліку перебуває 295 осіб. Наявні вакансії. Найбільше працівників потребує цукровий завод, хлібзавод РайСТ, а також тепличний комбінат, який нещодавно запустив нову лінію по вирощуванню огірків.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку Віталій Захарчук розповів про підсумки роботи обласної колегії на базі Тальянківського коледжу та сільськогосподарського підприємства „Промінь АА“. Окремо проінформував про хід осінньо-польових робіт. На разі посіяно 50% озимини. 22,3% посівів цукрових буряків уже зібрано, при урожайності 500ц/га.

Начальник Тальнівської державної податкової інспекції Олександр Маринченко поінформував, що з 5 жовтня розпочинається практичний етап контрольно-перевірочної роботи, відповідно до розпорядження КМУ "Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення". Зараз ведеться активна роз'яснювальна робота щодо обов'язкового оформлення роботодавцями працівників, виплати заробітної плати згідно чинного законодавства. Для прикладу, за одного виявленого незареєстрованого працівника роботодавець повинен сплатити штраф у розмірі – 111690 грн.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк відзначила, що ведеться підготовка до відзначення Дня захисника України. Святкові заходи відбудуться в усіх населених пунктах району.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль запросила усіх взяти участь в урочистостях до Дня вчителя, які відбудуться 5 жовтня о 13.00 у залі міського Центру культури і дозвілля. Свято буде спільним для всієї освітянської родини району і ОТГ.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей звернула увагу керівників структурних підрозділів на своєчасне подання до відділу організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації пропозицій до тижневого плану заходів. Проінформувала, що незабаром розпочнеться щорічне оцінювання державних службовців, з цього приводу на наступному тижні відділом управління персоналом апарату райдержадміністрації буде проведено відповідний семінар-навчання.

На завершення Василь Петрович, відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування