A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

95-а річниця утворення Тальнівського району

Дата: 27.04.2018 08:32
Кількість переглядів: 524

Фото без опису95-а річниця утворення Тальнівського району

Щиро вітаємо всіх жителів Тальнівщини з 95-ю річницею утворення Тальнівського району.

Тальнівщина для кожного з нас край особливий. Край дитинства, юності, край роботи, любові, край наших дітей, яким іти далі, здобувати більше, примножувати славу незалежної України.

І наші річки, родючі поля, ліси, мальовничі краєвиди – це не просто краса, це багатий спадок, переданий нам батьками, який маємо берегти та примножувати.

Населені пункти району мають багатовікові традиції та неповторну історію, вражають своєю самобутністю. Історія – це не тільки те, що відбувалося впродовж певного періоду, а й те, що люди, громада, суспільство визнали за потрібне пам’ятати.

За роки становлення і розвитку Тальнівського району  його жителям є чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі. Найбільшою гордістю Тальнівщини залишаються талановиті, щирі, добрі, гостинні, працьовиті, мудрі, мужні та сміливі люди, які створюють матеріальні і духовні цінності, захищають цілісність та незалежність нашої держави, виховують нове покоління, здатне на великі звершення для розквіту рідного краю та України

  Нехай цей святковий день ввійде в кожен дім хорошим настроєм, добрими зустрічами, дружнім спілкуванням, стане новим імпульсом для натхненної роботи.

  Щиро бажаємо всім міцного здоров’я, миру, родинного тепла, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай процвітає і багатіє наша рідна земля, а щастя, любов і достаток живуть у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.

Голова райдержадміністрації   Клименко В.П.                                                              Голова районної ради Любомська В.О.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування